Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010.10. regdc

Ti kértétek!Vagyis ti szavaztátok meg ,hogy Selena Gomez legyen október sztárja ezért itt sok frisset találtok róla!

Friss hírek:

 

A Selena Gomez & The Scene új száma a A Year Without Rain (Egy eső nélküli év) , és készült hozzá egyvideoklip is. Spanyolul is hallhatjuk Selena előadásában a számot, és a legérdekesebb, hogy Selena töltötte fel a YouTube-ra saját kezűleg!

Shakira is feldolgozta már a Waka Waka című számát a foci-világbajnoksághoz , és mivel a vb-t Spanyolország nyerte meg, így a dal spanyol változata is elkészült.

 

 

 

 

 A zene bolondja ? interjú Selena Gomezzel

Színész, divattervező? és most énekes! Van bármi, amihez Selena Gomez nem ért? Most Selena beavat minket a kedvenc felvételein keresztül a titokba, amelynek nagyszerű hangját köszönheti? ami nem más, mint az olíva olaj!

Selena Gomez a Disney Csatorna sztárja, jelenleg a Varázslók a Waverly helyből című sorozatban játszik.

- Izgatott vagy az első albumod kiadása miatt?

- Ha zenész vagy, mindig izgulsz, amikor megjelenik a lemezed. A zene nagy szenvedélyem, megőrülnék, ha nem lenne jelen az életemben. Az album mintegy másfél év alatt készült el, rászántam ezt az időt, hogy a lehető legjobbat hozzam ki belőle.

- Van kedvenc számod a Kiss and Tell című lemezeden?

- Azt hiszem, a Naturally az a szám, amely számomra a legkülönlegesebb, mert ez volt az utolsó, amely az albumba került, és ez sok ajtót megnyitott előttem. Valójában majdnem nem raktam fel a lemezre. Úgy éreztem, nem illik a többi számhoz, és egy kicsit érettebbnek hangzott, mint amilyen akkor én voltam. De a producerek meggyőztek arról, hogy vegyük fel. Mikor elkészült, rájöttem, hogy nagyszerű üzenetet hordoz az önkifejezésről, és a mások iránti érzelmekről, úgyhogy tökéletesnek tűnt.

- Amikor dalt írsz, hol kezded?

- Mindenképpen olyan témához nyúlok, aminek köze van az életemhez, illetve amelyeket megéltem, vagy ami megtörtént egy közeli hozzátartozómmal.  De ha hallok egy jó történetet, arról is írok. Legtöbbször tehát valami személyes dolog inspirál.

- Előfordul, hogy nem sikerül az írás?

- Ó, hogyne! Van, hogy valamiről gondolkodom, le szeretném írni, de nem sikerül. Ez nagyon frusztráló! Ha ez történik, általában lerakom, zenét hallgatok, vagy mással foglalkozom, és visszatérek az íráshoz később.

- A legtöbb dalod a szerelemről szól és persze a fiúkról?

Igen, ez a téma foglalkoztatja leginkább a tinédzsereket. Valójában ez a legfontosabb dolog az egész világon. Azért írok ilyen dolgokról, mert fontos a rajongóimnak, hogy azonosulni tudjanak a zenémmel.

- Mikor vagy idegesebb, ha énekelsz vagy ha játszol?

- Mindkét esetben. Azt gondolom az idegességnek valójában jótékony hatása van. Szeretem, ha izgulok, legalábbis jobb, mintha valaki felmegy a színpadra és álcázni próbálja magát. De már megszoktam, hogy kamerákkal és nagy személyzettel dolgozom a műsorokon, utána meg ezrek előtt szerepelek. De ők mind rajongók és így állandó kapcsolatba kerülök velük.

- Van valamilyen forgatókönyv, rutin, ami szerint elkészülsz, mielőtt színpadra mész?

- Igen, olívaolajat iszom. Ez a leggusztustalanabb dolog a földön, de jót tesz a toroknak, így elkortyolom. Színpadra lépés előtt pedig a bandámmal énekes bemelegítést tartunk, aztán táncolunk. Ezután összetesszük a kezünket, és elmondunk egy kis imát.

- Van listád őrült dolgokról, amelyekre a színfalak mögött szükséged van? Macskák? Fehér liliomok?

- Nem, semmi különös. Némi tea, és általában citromot és savanyúságot eszem. Nagyon szeretem a sós és savanyú dolgokat, és jó érzés, ha nálam van a kedvenc csizmám. Ez nagyon fontos, mert minden fellépésemen viselem. Még nem estem el benne, szerencsés darab.

- Aggódsz, amikor valami kínos történik a színpadon?

- Ó, igen, mindig, mert felkerül a Youtube-ra, és lehetőségem sincs, hogy elfelejtsem. Korábban elfelejtettem a dalaim szövegét. De ez rendben van, amikor a barátaiddal vagy. A rajongóimat úgy tekintem, mint a barátaimat, ezért csak nevetek a bakijaimon.

- Legjobb barátnők vagytok Taylor Swifttel. Ad neked tanácsot?

- Igen, nagyon támogat, ezért egyértelműen neki szenteltem az albumot. Elmondta mely számok működhetnek magukban, önálló albumként. Nagyon jó füle van ehhez. De általában igyekszünk nem beszélni munkáról, ha szórakozni megyünk.

 

 

 

 

Új képek: 

 

 

Animációk:

selenadisney.gif Selena Gomez Animted GIF image by ConverseUggx3

thanim.gif Selena Gomez blwing a kiss image by BrittanySnow4evr

SelenaG6.gif Selena Gomez Animation image by DisneyObessedx

 

 

Zenék magyarul:

 

2010.08.-09.-ig

,bj,,j

Ti kértétek!Vagyis ti szavaztátok meg ,hogy Miley Cyrus legyen agusztus és szeptember sztárja ezért itt sok frisset találtok róla!

Friss hírek:

Pár hónapja az a pletyka a bulvársajtóban, hogy Miley Cyrus és barátja, Liam Hemsworth kapcsolata haldoklik. Most pont került az ügy végére, az énekes+színésznő szóvivője a People magazinnak ugyanis elmondta, hogy a pár szakított. Az ausztrál származású Hemsworth márciusban még azt nyilatkozta, hogy kapcsolatuk nagyon komoly.
Miley és Liam még a Last Song (‘Utolsó dal’) forgatásán jöttek össze 2009-ben Georgiában. Miley most az új filmjét, a LOL: Laughing Out Loudot forgatja Demi Moore-ral ésAshley Greene-nel Detroitban, miközben Liam Los Anglelesben éli mindennapjait.

Miley Cyrus és Demi Lovato, a két Disney-sztár közös duettet szeretnének, mivel Demi szerint Miley nagyon jó énekes, és kapcsolatuk egyre jobb lesz, mint barátnők.

Miley és Demi egy közös duettet szeretnének

Miley Cyrus és Demi Lovato közös duettet szeretnének. Ennek főbb okai azok lehetnek, hogy az utóbbi időkben nagyon jó lett a kapcsolatuk mint barátnők, és mindketten nagyon jól értenek az énekléshez.

A közös dalt leginkább Demi szeretné, aki így nyilatkozott egy interjúban: „Arról beszéltünk, hogy csinálunk együtt egy közös duettet, ami szólhatna a zenéről, vagy valami másról. Ez igazán szórakoztató lenne, főleg vele (Miley-val). Ő az egyik legjobb barátnőm, és szuper tehetséges, úgyhogy szeretném, ha közösen énekelnénk egy albumon.”

Miley nemrég a Justin Bieberrel való duettet is elvállalta, szóval nem kizárt, hogy Demivel is lesz egy. Mivel mindkettőjüknek nagyon jó zenéi szoktak lenni, ezért csak jóra számíthatunk.

Sok hírt lehetett olvasni arról, hogy Justin Bieber és Miley Cyrus összeállnak egy dal erejéig. Igaz, hogy nem új a szerzemény, hanem Justin egy dala, melyet Jessica Jarrellel énekel eredetileg.

Miley Cyrus Justin Bieberrel énekel

Justin Bieber jól meglepte rajongóit a Madison Square Gardenben, amikor az Overboard című dalnál nem Jessica Jarrell lépett színpadra, hanem Miley Cyrus. Nagyon sok rajongó örült neki is, s máris kitörtek a kérdések a neten, hogy vajon melyik verzió a jobb: „Miley Cyrus feat. Justin Bieber”, vagy az eredeti, „Jessica Jarrell

feat. Justin Biber”.

Tehát folynak a találgatások, és kérdés, hogy vajon a két sztár ezek után kedvet kap-e egy közös saját duetthez. Sok rajongó örülne ennek, bár van, aki inkább negatívan áll a dologhoz.

Nos,  íme az említett dal, amely egy rajongó felvétele.

Új Képek:

 

 

 

 

 

 

 LA MEJOR MILEY

Mousey Stamp Blingee

 

Animációk:

miley cyrus avec sa mere au salon de coiffure

miley ŕ l'émission de ryan seacrest

Teen Choice 08

32.gif

anim131.gif

Animation_4.gif

Zenék magyarul:

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Archívum

Naptár
<< Június / 2022 >>