Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Frissek(2010. 09.):

 

Selena Gomez őszintén örült Justin sikerének

Selena Gomez ugyan nem nyert díjat, de Justin Bieber igen, aki állítólag jó barátja. Justin lett a legjobb új előadó kategória nyertese.

Selena és Justin az örömhír hallatára egymás nyakába borultak. „Őszintén örülök Justin sikerének szerintem megérdemelte, mivel tehetséges és nagyon jó fej srác. Jó barátok vagyunk, de semmi több. Félreértés ne essék!” – nyilatkozta Selena.

Miss Gomez vajon csalódott-e, hogy nem nyert díjat? „Abszolút nem vagyok csalódott, szerintem mindenki megérdemelte a díját. Tisztában vagyok vele, hogy én sem nyerhetek mindig. Nincs semmi okom a csalódottságra, hiszen a Wizards of Wawerly Place filmváltozata Emmy-díjat nyert, és számomra ez nagy szó.” – magyarázta.

Justin szerint egyébként Selena nagyon csinos volt.

Több tinisztáon is láttunk már tetoválást, többek között Miley Cyruson, Demi Lovatón, Justin Bieberen, és most az angyali Selena Gomezen is?!

Selena Gomeznek tetoválása van?!

Vajon mióta van ott az a tetoválás Selena karján? És vajon mit jelent? Talán családi szokás, mint Bieberéknél? Vagy valami jót szolgál, mint Cyrus kisasszonyé? Vagy csak megtetszett, mint a Lovato lánynak?
Ezek a kérdések merülhetnek fel a képek láttán, ahol a kézfején egy kereszt látható.

Mindenesetre reméljük, Selena Gomez reagál a találgatásokra, és a rajongóknak választ ad a kérdéseire! Az első kép 1-2 éve készülhetett, szóval nem új tetkóról beszélünk.

Várjuk a véleményeket!

Miley Cyrus és Liam Hemsworth szakítottak, talán a mérföldek választották el őket?

Miley Cyrus és Liam Hemsworth szakítottak

Miley Cyrus és Liam Hemsworth szakítottak. Egy magát megnevezni nem kívánó személy,  aki közel áll Liamhoz, azt írta a Gossip Copnak hogy Liam szingli 5 év után – egyébként 4 évig járt Laura Griffin nevű bartnőjével.

Miley és az Ausztrál születésű barátja még a Last Song ('Utolsó dal') forgatásán jöttek össze 2009-ben Georgiában. Miley most az új filmjét, a LOL: Laughing Out Loudot forgatja Demi Moore-ral és Ashley Greene-nel Detroitban, miközben Liam Los Anglelesben éli mindennapjait. Vajon a távolság vetett véget a kacsolatnak? Habár már júniusban pletykálni kezdtek a pár szakításáról, s a Miley-ról megjelent fotók egy másik fiú ölében szintén nem tehetett jót kapcsolatuknak.

Liam és Miley azonban nem kommentálták a pletykát.

 

Egyik nap – szeptember 11-én – újra együtt látták a két fiatal sztárt. Lehet, hogy Miley és Liam kibékültek?

Miley és Liam megint együtt?

Miley Cyrus és Liam Hemsworth szakításáról néhány hete tudomást vehetett a világ, de lehet, hogy annyira nem volt komoly a szakításuk, mivel tegnap(szeptember 11-én, szombaton) Kaliforniában együtt látták őket egy kocsiban, ahol elég jól szórakoztak.

Miley állítólag nagyon szerette volna, ha megoldódnak közöttük a gondok lehet, hogy ez meg is történt!

A képekből arra lehet következtetni, hogy Liam meghívta Miley-t egy ebédre vagy uzsonnára, melyet a kocsijukban fogyasztottak el, és közben elég jól szórakoztak; nem volt köztük semmi vita, akárcsak egy randin.

Vajon Miley és Liam ismét együtt vannak?

A Last Song sztárjai, Miley Cyrus és Liam Hemsworth körülbelül egy hónappal ezelőtt szakítottak, amitől hetekig „zengett” a világháló. Majd pár nappal ezelőtt voltak olyan pletykák, hogy Miley és Liam megint együtt vannak, ám ez most már nem pletyka!

Tegnap, vagyis szeptember 13-án együtt látták a fiatalokat Miley Mercedesében. Miley és Liam 10–15 percig voltak  autójukban, ami egy szemfües rajongónak vagy lesifotósnak kicsit gyanús lett, közelebb ment és készített róluk egy fotót, melyen jól látszik, hogy Miley és Liam csókolóznak!

Egyértelműen látható, hogy a két sztár között több van, mint barátság:

Senkinek nem esik jól szülei válása. Ezt bizonyítják a legkedveltebb sztárok, hiszen ilyen még náluk is előfordulhat.

Az apanélküliség átka

Demi Lovato

A Rocktábor főszereplője még csak 2 éves volt, mikor édesapja, Patrick és édesanyja, Dianna elváltak, és a férfi másik államba költözött. Deminek az éneklés segített feldolgozni a csalódást. Ma ugyan felhőtlenül boldognak tűnik, de biztosan őriz néhány rossz emléket szülei válásáról.

Cole és Dylan Sprouse

Ahogy beindult az ikrek karrierje, szüleik kapcsolata szép lassan megromlott. Matthew és Melanie Sprouse 1997-ben váltak el, a fiúk pedig az édesnyjuknál maradtak. Cole viszonylag könnyen túltette magát a dolgon, Dylan viszont máig nem tudta feldolgozni.

Selena Gomez

A szegény kis Selena vörösre sírta a szemét, mikor 1997-ben szülei elváltak. Apja, Ricardo Mexikóba költözött, így Selena anyjával, Mandyvel maradt. A popsztár mára már túltette magát a dolgon, és remekül kijön mostohaapjával, Briannel.

Justin Bieber

Patricia 18 évesen szülte meg fiát Justint, az apa, Jeremy meg csak 20 volt. Megígérték, hogy örökre együtt maradnak, de ezt öt év után visszavonták. „Attól fogva csak kéthetente láttam apámat. – mesélte – Egy idő után már egyáltalán nem is találkozhattam vele.” Édesapja új családot alakított, akikkel a kanadai srác jól kijön. Két testvére született onnan, akiket gyakran meglátogat, és állítása szerint halálosan rajong értük.

 

régi hírek: 

Selena hírek: 

Selena Gomezra ragadt egy kis magyar, amikor itt járt hazánkban. Egy rádiós interjúban, a Z100-ban élő chaten szólat meg Selena, mégpedig a következőket:  “Szeretlek” és hogy “Csendet, felvétel lesz”. A szeretlek szót kitől tanulhatta? Az alábbi videón magad is meggyőződhetsz Selena magya kiejtéséről.

Selena Gomez és Joey King dedikál Miamiban az új közös filmjük a Ramona és Beezus bemutatóján. A minden lében kanál kishúg, és a fiúkra kacsintó nővér története a film. Rajtuk kívül több híresség is felbukkan a filmben, mint a Nem kellesz eléggé sztárja Ginnifer Goodwin, a Las Vegas-ból ismert Josh Duhamel, vagy a Grace Klinika Cristinája, Sandra Oh. A film Beverly Cleary 1955-ben megjelent gyermekregényéből készült, a forgatások helyszíne a kanadai Vancouver-ben zajlott. Magyarországi premierről egyenlőre nincs hír.
A képeken feltűnő, hogy a 11 éves Joey King ( a filmben Ramona) ki van rúzsozva… Miért kell ez?  eyeprime.blogspot.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

biharkeresztes nagyvárad.u 6

(barbara, 2014.07.06 10:54)

justin biembernek nem csak szelena gomez volt a barátnóje de szelena gomez miért szakitot vele

Re: biharkeresztes nagyvárad.u 6

(brara, 2014.07.06 10:56)

hangját nem azért mert buzi volt

bt america

(dodo, 2012.11.16 20:33)

én nagyon szeretem demi hangját

sufdhbésouezgéo

(bliufdlhsdf, 2012.04.10 20:01)

cbíscf.jksdbxsbgyhsbshsgedzígadfiagidfssgfidlsduasdriguifdhv89drhésgifguifdjhiofgoihjfgssfiásijijgiáudfáigjsdifhgsidhiosu9rthitrsigjoprjpigjhpgsjrzsgopjdfioéghthjuwsrtgiertjgdfijgfdijgifvjbiojtiohujsrtgbishá9rdugopshogjspojdfgopűdfjhoopijbidgjdgfnfkxcvjckhfvhnisjdkjnvcivmdfkvnxdjhfv25918284185824851dfjhcvkjcuhuichgfucojxjcjhdfjbvű ncfj jfuhf9hasjuf8dhd dsf8öuewrjioduoidssiufcskjcduncvhfdhdfghdfuodfndfnkggidfkdfiodfihdfihldfihihosdfihodfihdfhidfihdfjpiadfpijhifpihfgihpihpfbjhifvbiphfVIHPsdpijdfifdhflghlsdgljksdfjiermniljdfgkjljklsdjjidfhfdjierirjrgjoerlkjdfljkdfjopsgdjildfdfsifgvbhsdkncnkjcnkikj8afgjifdiiugjpiagufpsdksdpoj9djiodj9fdpdfőidfivjkcnvkcnvlkxcfgvjspodkgsőagkeopaurgjiodfsuzihfgjhidfshiodrgu9sugfiujadáipgvjisyofvjniovjdfgjidfjgipdfjgdjidfjgifgfd545215614564815264965468546954985489489vfvvbvbjfgvjfdlknefpojgjdfyjiofgijgpjijiptdgtfgjipfgjipijdjopdfojédfjkdfnjfhdfhjdfpojagapoefjiopaugiuádjfgjdafipgvbjdfighrjgufhggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggrae7htéruiztg8irguieougjija81234567899öüqwertzuiopppppppppőúasdfghjkléűéáűasdfghjkléáűyxcvbnm,.-154567789456123000qwertzuiopőúasdfghjkléáűíyxcvbnm,.-

 

 

Profilkép
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>