Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Disney csatorna nézett sorozatai:

 

Wizards of waverly place:

Történet

A történet egy családról szól,akik élik az életük,mint minden más átlag család.Ám ők egy nagy titkot őriznek,miszerint tudnak varázsolni.A 3 testvért az apjuk tanítja varázsolni,kisebb nagyobb sikerrel.Kisebb siker főleg akkor van,mikor a tesók arra használják az erejüket,hogy kimásszanak a bajból.Nagyon hasonlít a Hannah Montanára abban,hogy Alex is hétköznapi lány,de van egy titka.És Selena hangját éppúgy Bogdányi Titanilla szinkronizálja,mint a HM-ben Miley/Hannah-ét.

Egy pár kép:

 

 

 

 

 

Zack és Cody:

                       Történet

A történet kettő iker fiúról szól akik a Tiptonban élnek mivel anyukájuk ott énekel Zack és Cody felforgatja az egész szálloda nyugalmát.London aki a szálloda tulajdonosának a lánya,Medy pedig a pultos lány.

Egy pár kép:

 

Hannah Montana:

                                                                      Történet

     A sorozat egy lányról szól aki kettős életet él nappal átlagos tini(Miley Strewart) éjszaka pedig sztárként él(de valamikor délelött vagy délután is sztár)(Hannah Montana).De az osztálytársai nem jöhetnek rá hogy ő Hannah mert fél hogy akkor máskép kezzelnék.A két legjobb barátja Lilly Truscott(Emily Osment) és Oliver Oken(Mitchell Musso)megtudják hogy ő Hannah Montana.Hannah Montana menedzsere az apja Billy Ray Cyrus.Van egy bátya Jackson.

 

Egy pár kép:

 

 

 

Sonny a sztárjelölt:

                                                     Történet

A Sonny a Sztárjelölt egy Sonny nevű lányról szól akit beválasztanak a Tök Véletlen című vígjáték sorozatba. Mindenkivel könnyen szót ért kivéve Taonyval. Nagy rajongója Chad Dylan Copernek is aki mint kiderül Mekenzie banda tagja akik a Tök Véletlen nagy ellenségei. Sonny próbálja őket kibékíteni, szervez béke bulit, sőt egyszer még át is áll hozzájuk mert, a többiek nem díjazzák Sonny ötletét Chad Dylan Coper pedig átcsalogatja őt. Sony általában vicces helyzetekbe kerül, de megoldja.Nézzétek ti is!!!

Egy pár kép:


 Sok sikert Charlie!:

                      Történet

A történet egy kisbabáról és családjáról szól amióta megszületett Charlie azóta az egyész család élete felfordult!

Egy pár kép:

 

 

 H2o:

 

Három közönséges lány egy éjszaka a Makó-szigetre tévednek és egy vulkánszerű barlangba esnek ahol egy varázslat folytán sellőlányok lesznek akik varázserővel rendelkeznek.( amint bőrükre ér egy vízcsepp 10 másodperc után átváltoznak) Ez a három lány:
-Cleo Sertory
-Emma Gilbert és
-Rikki Chadwik
kik így hárman együtt jóbarátnők lesznek, és még sok kalandot élnek meg együtt.
Ám titkukat meg tudja barátjuk: Lewis és nem sokkal később Zane, aki esküt ellensége a lányoknak,egy új gazdag fiú.
A második szériában:
-mivel Lewis és Cleo az előző szériában szakítottak ezért Sarlott az új jövevény akinek teljesen bejön Lewis ráakaszkodik, s ebben a szériában végig egy pár míg Sarlott kapzsisága miatt el nem veszít mindent.
-egy lány csatlakozik a sellőséghez aki nem más mint Sarlott , aki a lányok mindegyikének varászerejét megkapja,ami után nem sokkal később el is veszti sellőségét és varázserejét kapzsisága miatt s mert a lányoknak az ellensége.

Ennyi az első és a második széria lényege.

Egy pár kép:

 

Cursors
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

bla

(szőke csaj, 2011.01.26 17:39)

naon tök jó ötlet volt .d

 

 

Profilkép
Archívum

Naptár
<< Március / 2022 >>